24 Mart 2012 Cumartesi

Yarasa Çadırlar

Yarasa çadırlar farklı bir mimarı ile geliştirilmiş çadır türlerindendir. Yarasa Branda gergi sistemi sayesinde gerdime yapılarak montaj edilen branda sistemlerinden biridir.
Bu sayede mekanınıza estetik bir görünüm kazandırabilir , aynı zamanda oldukça geniş alanları güneşten koruyabilirsiniz. Branda imalatı ile gerçekleştirilen yarasa çadırların kumaşları dayanıklı ve sağlamdır. Branda ve tente kumaşları kullanılır. Genelliklede bu kumaşlar tercih edilir. Tentelerde de birçok özellik mevcuttur. Tente ve brandalar çok farklı çeşit kumaşlardan yapılabilen, istenilen ölçülerde istenilen ancak müsait alanlar için düzenlenebilen ve üretilen, istenilen renklerde üretimi gerçekleştirilen ve çok fazla rağbet gören ürünler arasındadır.
Bahçe balkonlar, mağazalar, dükkanlar, tır, kamyon, kamyonet gibi araçlar, aynı zamanda çadırlarda ve balkonlarda kullanılabilen ürünlerdir. Özellikleri arasında; su geçirmezlik, güneşten koruyuculuk, yağmurdan koruyuculuk, araçlarda kullanılan branda ve tenteler için ise; dış etkenlerden koruyuculuk, sağlamlık, dayanıklılk, kilitlenebilir özellikli olması gibi birçok özelliği içerisinde barındıran ürünlerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder