24 Ağustos 2011 Çarşamba

Branda ve Tente Detaylı bilgiler

Genellikle özellikle yağmur ve güneşten korunma, ihtiyaç ve araçlardada kullanılan tekneler gibi yerlerde çay bahçeleri, meyve bahçeleri, plajlar, kapsar. Güneş ışığı ve yağmur Baştada etkilerine karşı korumak için belirtilmesi gereken herhangi bir ortamda kullanılır ..
Tente birçok ürün var. Ona çadır, katlanabilir gölgelik, katlanabilir gölgelik, katı, plan, tren ve tren-membran sistemleri, kamelya branda, branda, kış bahçesi, güneş şemsiyeleri, bahçe şemsiyeleri, tente demir iskele,yat branda ve tenteleri.
Bu kişisel kullanım gibi ev ve bahçe cafe, otel veya diğer şirketler için ihtiyaç iki, branda çadır ve her türlü ihtiyacı şartları ve ihtiyaçları ile ilgili olsun, firmamız size uygun tam ve zamanında ürün anlar ve tente iyi fiyatlar sunar. Onlar çağrı olarak tuval Camellia menteşe Körükler tente bir tuval branda çatı nedir, aslında, çok amaçlı çadır güneş ve rüzgardan korumak için kullanılan ulaşılabilir ve denilen maddelerin birikimine tuval çadır.
Branda örneğin, pek çok sanayi sektöründe kullanılmaktadır: oteller, çay bahçeleri, yaz kafe, kahvehane ve villa, araba, tekne örtüsü tekne işlemleri birçok alanda kendi ihtiyaçlarını karşılamak için devam edin. oluşmaktadır.Herkezin kalın ve dayanıklı acrilik kumal brandaya bir gün gerekir.
Şeffaf kapamalar, tekne çadırı,yat brandaları, uygun bir fiyatla dışcepe tuval olarak inşaat, PVC kaplı polyester kumaş, akrilik kumaş özellikle ulaştırma sektörü için yapılan ithalat tırlık bir zemin. Yüzme havuzu örtüleri, havuz kapakları, İki yönlü Pop-up tente, kasetli tente, katlanabilir çadır, tente karpuz dilim yapılır. Şantiye çadırı açmak, hangar fabrika bölme branda çadır depo çadırı kamyon yapılır. Saga Spor, askeri çadır, çadır karışıklık olay, afet ve Ramazan çadırı, sirk çadırı, deniz bariyeri, mücadele halı alanı ve yarasa çadır yapılır vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder